BG-1
Making You Happy
Make Us Happy
Making You Happy
Make Us Happy
BG-2
Ajwa Dates
The Premium Dates For You
Ajwa Dates
The Premium Dates For You
previous arrow
next arrow
TPM WEB BANNER 5
TPM_MRC_WEB_BANNER-04
TPM WEB BANNER 5
TPM WEB BANNER 5
TPM WEB BANNER 2
previous arrow
next arrow

Shop by Categories

Amidst the field of blossoms, the bountiful earth beneath, a sole Rose shines most vibrantly out of all, a feast for the eyes. The very essence of softness and gentleness, yet hardy and majestic, vibrant with Life; the themes of Roses that is the icon of The Prayer Mat’s new exquisite and exclusive collection, The Medina Rose Collection. Now up for grabs, the artistic patterns of flowery embroidery on this new line of prayer mats will surely help you paint an astounding image of the vibrant land of Ta’if, a prolific city surrounded by brilliant roses.

Gratitude, grace, admiration and joy. The meaning of pink roses. Puan Sri Normala Samsudin, the iconic hostess and actress, shares these beautiful traits as the Face of our Medina Rose Collection.

A special, beautifully constructed box will be available for RM359 on 2nd of November to those who wish to experience the magnificent harvest of Ta’if itself. The Medina Rose Collection, numbered and created in a limited quantity, will flower into exclusivity soon.

#MedinaRoseCollection #ThePrayerMatExclusive

Shop by Categories

Healthy living charity
with dates

Healthy living charity
with our premium dates

CUSTOMER REVIEWS

Nurul Hidayah - English Teacher
“Alhamdulillah , sejadah selamat sampai. Buka buka kotak tu terus teringat masa dekat tanah suci dulu. Ya Allah rindunya bau tu harum semerbak mcm kat sana!"
Amira Razali - Part-time Lecturer
“Dah lama sebenarnya saya cari sejadah raudhah ni. sejak covid memang tak dapat nak pergi sana. Beli sejadah dari The Prayer Mat ni terubatlah kerinduan tu at least. Lembut dan gebu je walaupun yang 4mm.”
Muhammad - Restaurant Manager
“Dulu dah beli untuk mak kat kampung yang callighraphy collection tu. Alhamdulillah mak happpy sangat. berkualiti dan wangi."
Muhammad Haniff - Pelajar
“Suka sangat dengan design Elegance Collection, memang ngam dengan taste saya yang modern contemporary. InshaAllah saya akan recommend dekat kawan-kawan especially yang nak buat hantaran kahwin nanti."
Fatin Nazıra - Peniaga
“Sangat berbaloi beli sejadah TPM ni. Puas hati beli untuk husband dan anak-anak pakai bagi matching matching bila solat berjemaah."
Ahmad Rafizal - Bekas Tentera
“Sejadah The Prayer Mat memang favorite saya sejak dah kenal dengan brand ni terutama yang Mecca Collection Imam Mekah tu. Barulah feel bila jadi imam kat rumah dengan keluarga."